Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της AgroExpo 2021 στις 17-19 Σεπτεμβρίου

  • Home
  • Νέα
  • Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της AgroExpo 2021 στις 17-19 Σεπτεμβρίου
28 Apr

Στο πλαίσιο των ιδιαίτερων δεδομένων και απρόβλεπτων συνθηκών που συνεχίζει να δημιουργεί η πανδημία Covid19, προτάσσοντας πρωτίστως τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας και επιδιώκοντας την διοργάνωση μιας επιτυχημένης και ασφαλούς από άποψη υγειονομικών συνθηκών αγροτικής έκθεσης, ανακοινώνουμε την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της AgroExpo 2021. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης θα είναι 17-19 Σεπτεμβρίου, περίοδο όπου αναμένεται να έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό η διαδικασία των εμβολιασμών και να έχουν βελτιωθεί σημαντικά οι υγειονομικές συνθήκες της χώρας.

Η απόφαση αυτή ελήφθη σήμερα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου του Επιμελητήριο Λασιθίου κ. Χαριτάκη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη, συνδιοργανωτές της 4ης Αγροτικής Έκθεσης Ιεράπετρας AgroExpo 2021, οι οποίοι συναίνεσαν στην μετάθεση της προγραμματισμένης ημερομηνίας.

Πρόκειται για μια αναπόφευκτη χρονική μετάθεση του τριημέρου διεξαγωγής της έκθεσης προκειμένου να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε με απόλυτη ασφάλεια τους εκθέτες και τους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι προγραμματίζουν να επισκεφτούν και να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

 

Logo

About Us

About Us

Get Consultation

Contact Us