Σχετικά

Το Επιμελητήριο Λασιθίου διοργανώνει την Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας Agroexpo 2023 στις 26-28 Μαϊου 2023.

Η διοργάνωση υλοποιείται μέσα από την Αναπτυξιακή μας Εταιρεία και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ιεράπετρας, στην έδρα του οποίου φιλοξενείται. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο επιχειρήσεων Καφέ και Εστίασης Ιεράπετρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης καθώς και το BIC Κρήτης.

Πρόκειται για μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία από την πρώτη χρονιά, απέδειξε πως μπορεί να ξεπεράσει τις καλύτερες των προσδοκιών μας. Με σημείο αναφοράς την πόλη και την περιοχή της Ιεράπετρας, γενέθλιο τόπο των πρώιμων κηπευτικών της Κρήτης, των πολύτιμων αγροτικών μας προϊόντων που αντιπροσωπεύουν καθοριστικό μερίδιο των εξαγωγών της χώρας, ξεκινήσαμε δειλά το 2016 μια προσπάθεια, η οποία συνάντησε απρόσμενα μεγάλη ανταπόκριση εκθετών, επιχειρηματιών και αγροτών από την Κρήτη και την υπόλοιπη χώρα μετατρέποντας την AgroExpo σ’ ένα θεσμό με πανελλαδική ακτινοβολία και αισθητά σημαντική παρουσία στο Μεσογειακό χώρο.

Στον πλαίσιο των νέων δεδομένων και συνθηκών που επέφερε η πανδημία Covid19, στοχεύουμε στην διοργάνωση μιας ακόμα επιτυχημένης αγροτικής έκθεσης για το 2021 με αυξημένες συμμετοχές, εκθέτες και επισκέπτες από την Ελλάδα και την ευρύτερη μεσογειακή λεκάνη, αναδεικνύοντας τοπικά προϊόντα, καινοτόμους μεθόδους παραγωγής και καλλιέργειας, σημαντικές ερευνητικές δράσεις αλλά και πρωτοβουλίες διασύνδεσης της αγροτικής παραγωγής με την τουριστική δραστηριότητα. Όλα αυτά βέβαια, τηρώντας πάντοτε όλα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας και συμμετοχής τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών της έκθεσης.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στην Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας AgroExpo 2023  στις 26-28 Μαϊου, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την αίτηση συμμετοχής σας.  

Αναμένοντας την θετική σας ανταπόκριση και για το 2023, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την μέχρι σήμερα συμμετοχή σας και υποστήριξη στην AgroExpo. 

Ημέρες Λειτουργίας AgroExpo2023
26 – 28 Μαϊου 2023

Logo

About Us

About Us

Get Consultation

Contact Us